Motorcycle racing ! This is not straight line drag stuff. This is Knee dragging, bar bashing, dirt talking, road racing at it's best.
Come see some of the fastest riders on the West Coast. This is the Western Championship Cup weekend. Top racers from Edmonton and Calgary will be here to race for top spots.
$10 gets you in to the track and you can also walk through the pit area, talk to racers and visit the different vendors.
Round 1 is Saturday, and Round two is on Sunday.
So, grab some buddies, grab your boyfriends or girlfriends and come on down.
We will also have Taste of racing for $25 where YOU get to take your street ride on the track at noon. No special gear required. You get to see the track from YOUR ride.
Here is a typical schedule:
TYPICAL RACEDAY SCHEDULE SOTP 2009
7:00am Gates Open
7:05am Registration and Tech Opens
8:15am Registration Closes
8:30am Riders Meeting (Manditory for all riders)
9:00am Practice group #1 - Slow-Medium (above 1:15 lap times) 15 mins
9:15 Practice group #2 - Fast (below 1:15 lap times) 15 mins
9:30 Practice group #3 - Novice 15 mins
9:45 Practice group #1 - Slow-Medium (above 1:15 lap times) 15 mins
10:00 Practice group #2 - Fast (below 1:15 lap times) 15 mins
10:15 Break / Bike Pick Up (if necessary) 10 mins
10:25 Novice 1 7 laps
10:50 Superbike – Race 1 8 laps
11:10 SOTP Vintage 1 6 laps
11:35 RPM Super Motard 3 warm-up 7 lap race
12:00 Lunch / Taste Of Racing
1:00 Middleweight Twins (SV Cup) 12 laps
1:25 Exp. 600 Supersport / Int. 600 Supersport 12 laps
1:50 Heavyweight Twins 12 laps
2:15 SOTP Vintage 2 6 laps
2:35 Formula 40 / Senior Superbike 12 laps
3:00 10 min break / Bike Pick Up
3:10 Novice 2 7 laps
3:30 F2 / Formula Classic 12 laps
3:55 Exp. Open Supersport / Int. Open Supersport 12 laps
4:20 Formula 1:18 12 laps
4:45 Superbike - Race 2 12 laps
5:00 Trophy Presentation / Track Tear Down (manditory for all riders)